Two Ithaca, New York locations, with a huge international menu that changes daily and customers who come back again and again
400 N. Meadow Street
Ithaca, New York 14850
Triphammer Marketplace
Amérique
-
- Ithaca Bakery
- Ithaca Bakery (http://ithacabakery.com) (971 clics)
-
- Carlo’s Bakery
- Carlo’s Bakery (http://www.carlosbakery.com) (425 clics)
Carlo’s is a family owned bakery that produces what many say are the best tasting, highest quality wedding cakes, specialty cakes and baked goods in New Jersey. Carlo’s, originally opened by Carlo Guastaffero in 1910, was acquired by Bartolo Valastro Sr. in 1964.
631 Grove Street
Jersey City, NJ 07310
631 Grove Street
Jersey City, NJ 07310
-
- Bread Alone
- Bread Alone (http://www.breadalone.com) (332 clics)
MAIN BAKERY & BOICEVILLE CAFE 3962 Route 28 Boiceville, NY 12412
WOODSTOCK CAFE 22 Mill Hill Road Woodstock, NY 12498
RHINEBECK CAFE 45 E. Market Street Rhinebeck, NY 12572
WOODSTOCK CAFE 22 Mill Hill Road Woodstock, NY 12498
RHINEBECK CAFE 45 E. Market Street Rhinebeck, NY 12572
-
- La Panetière et le Gourmet
- La Panetière et le Gourmet (http://boulangerielapanetiere.com) (298 clics)
La Panetière et le Gourmet P.R Inc
7500, boulevard Les Galeries d'Anjou
Anjou, QC H1M 3M2
7500, boulevard Les Galeries d'Anjou
Anjou, QC H1M 3M2
-
- Boulangerie Pâtisserie Dagobert
- Boulangerie Pâtisserie Dagobert (http://www.boulangeriepatisseriedagobert.com) (208 clics)
Fondée en 1977 par Monsieur Hans Mathys, la Boulangerie Pâtisserie Dagobert a su maintenir une qualité et service client des plus remarquables.
Originaire de Suisse, Monsieur Mathys obtenait en 1963 un diplôme en Boulangerie-pâtisserie-confiserie de l’École nationale de Montreux. En 1994, Monsieur Mathys était élu pâtissier de l’année du Québec par ses pairs.
Originaire de Suisse, Monsieur Mathys obtenait en 1963 un diplôme en Boulangerie-pâtisserie-confiserie de l’École nationale de Montreux. En 1994, Monsieur Mathys était élu pâtissier de l’année du Québec par ses pairs.
-
- Boudin Bakery
- Boudin Bakery (http://www.boudinbakery.com) (196 clics)
Northern California | Southern California
The Original San Francisco Sourdough
An Original San Francisco Company
The Original San Francisco Sourdough
An Original San Francisco Company
-
- Boulangerie Autour d'un pain
- Boulangerie Autour d'un pain (http://pages.infinit.net/painsbio/) (150 clics)
1253 Beaubien Est
(près rue de Normanville)
Montréal, Québec
(près rue de Normanville)
Montréal, Québec
-
- Pain d'Avignon
- Pain d'Avignon (https://www.cafedavignon.com) (12 clics)
Boulangerie patisserie basée à New York et Massachusetts. Production artisanale, Base de levain, longue fermentation, produits trés qualitatifs. Contactez-nous.
Coronel Flores, 749, sala 3. Estação Férrea.
Caxias do Sul - RS.